VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Försvann ni?

Mallorca

Goddag finaste. 

Aldrig trodde jag att jag skulle tappa så många läsare på bara en endaste vecka men jo då, ni försvann duktigt. Undra varför? Inte tillräckligt med uppdateringar? För enformigt när jag var på semester? Kan förstå det, man har inte mycket mer att skriva om mer än semestern man är på och ännu svårare när man inte har datorn med sig som är hela ens redskap. Får se om jag återhämtar mig denna vecka (typ fram till fredag) annars kan det vara läge för mig att fundera på en nerläggning gällande bloggen kanske?

Semester Mallorca

Hur som helst, det vart en tuff dag igår, en tuff resa och svår natt. Vi sov som en stock men ändå inte, lite oroligt, vet inte varför. Känner mig lite stressad över att vara tillbaka igen, man tänker på jobbet, alla mail som kommer att finnas där, etc. Jag har mer än 35 mail att gå igenom gällande privat, blogg och jobb. Har en massa att ta igen gällande andra bloggar, tvättar för fullt, ska fixa matlådor igen, vet inte om jag orkar träna nått idag, fixa naglarna, förbereda hela hemmet (med mannens hjälp såklart) inför resten av veckan och kommande arbetsdagar. Just nu så saknar vi bara Mallorca, Alcudia och allt det härliga vi fått uppleva tillsammans därborta.

Har en massa skoj att dela med mig av som jag fått hem medan jag vart på semester. Tur att vi lånat ut hemmet så att vi hade någon som kunde ta in alla bud som kom. 😀


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig