VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Första altanhänget på pulka

at_work_selfie_blackandwhite

Men hallå hur skönt var det inte idag i solen? Men fy så kallt i skuggan! Äkta april/vårväder i detta vinterland. Men det var otroligt mysigt att se alla sitta ute runt om kontoren i Globen och sola. Vi hade systemkrasch idag dessutom så vi kunde ta lite extra tid att mysa i solen idag. De flesta lessnade och gick hem för att njuta av solen om man nu ändå inte kunde jobba.

Jag däremot väntade lugnt in min E som kom och hämtade mig, vi åkte och hämtade barnen tillsammans och hade en riktigt härlig eftermiddag. Det var nästan som att vara tillbaka till vanlig vardag idag igen. Sakta men säkert kommer vi tillbaka, det känns så otroligt bra. Självklart kommer inte allt att bli bra över en natt men pö om pö.

Idag tog vi halft och slarvigt fram utemöblerna. Måste ju spola rent altanen först men ville njuta lite av solen så vi satte oss ute en stund och snackade. Barnen var överallt och ingenstans och lekte.

Nu däremot blir det inte mer än att bara vila, jag är så körd med pollentrötthet men ska övervinna den imorgon. Det blir IKEA sväng och sen hem för att fixa på altan om vädret tillåter.

bloggare_blogg_dianalamadre_familjeliv
familjeliv_solar_mamma_mama


Annons

Kommentarer


 1. Sandra 14 april, 2018 on 07:19 Svara

  Man tager vad man haver 😉hehe

  Jag vill också fixa nu på vår balkong! Måste fräschas upp med matta osv. Bli lite mysigare än vad den är nu..
  Lär ju vara kaos på IKEA den här helgen så lycka till! 🤣

  • Diana - "La madre" 14 april, 2018 on 12:38 Svara

   Sandra: Nej då det gick jättebra på Ikea, var där klockan 10:15 när de öppnade och allt var till och med lugnt på lunchen. Däremot hade jag en man med mig som inte vill slösa en massa pengar, vilket jag gärna vill så det blev inte så mycket shopping som jag hade velat. haha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig