VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Förnya hemmet

Det är fredag och det känns riktigt bra, trots snön där ute. God morgon eller God dag på er.
Tanken var att jag skulle ut och promenera idag på förmiddagen och njuta av solen men att gå ut och frysa är inte min grej. Jag är en riktig fegis när det kommer till vindar och kyla.

Det som däremot är skoj är att jag ska kanske gå och skriva papper på söndag gällande lägenheten som jag hittat. Barnen ska se den en gång bara och sen är det inskick av papper nästa vecka. Sen hoppas jag på att skriva på nytt kontrakt inom 2-3 veckor. Shit vad nice! Jag kommer absolut sakna altanen, den stora space’et därute. Det är nästan så att jag får lite ångest av att bara tänka på det, gör jag rätt nu? Ger vi bara upp allt eller vad händer? Men jag har ju alltid velat ha lägenhet, så vad är problemet. Jag vet att jag vill ha lägenhet, en plan, ingen trappa, inte allt för stort (bara mer att hålla efter) och gärna nära ett centrum (idag har vi mer ca 10 minuter ifrån centrum). Det blir nog bra, bara en vanegrej, kommer kanske kännas lite instängt i början för man ser ju inte den stora altanen men sen släpper man nog det.

Sen om man ska se det positiva med allt så längtar jag efter att få allt målat, det ska bli vitmålat överallt och sen inreda! :)

Ha en fin fredag!

This post contains adlinks

 

1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9.


Kommentarer


  1. Marie 6 april, 2020 on 09:06 Svara

    Aldrig ge upp är mina ledord, så det tycker jag inte att du/ni heller ska göra!

    • ♡ Diana ♡ 8 april, 2020 on 08:02 Svara

      Marie: Du är så fin, du har verkligen rätt i att man inte ska ge upp. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig