VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Före alla andra

God morgon lördag, jag är uppe tidigt, före familjen och det var jag igår också faktiskt. Det är en skön känsla att smyga upp och äta lite frukost själv och dricka kaffe i tystnad. Ett litet sätt att ladda batterierna på. Men varje morgon kämpar jag emot att inte bara strunta i allt och stanna kvar i sängen. Imorgon kanske. :) Men idag var jag uppe strax efter 7:00 och har laddat för ett nytt träningspass.

Känslan att vilja träna är överväldigande, att faktiskt vilja träna, att länga till nästa pass. Det tog mig 21 dagar att skapa en vana, det gjorde det verkligen. Jag var fast besluten att ge det minst 21 dagar helst en full månad, för att se om det fanns någon skillnad. Och visst fanns det!

Jag kan inte tänka mig att inte träna, jag kan inte tänka mig att låta kroppen tappa musklerna och bli svagare igen. Visst har jag fortfarande ont i leder och knän men inte alls lika mycket längre, genom träning har jag stärkt kroppen enormt. Att lyfta 45 kg i marklyft är ingen match för mig längre, vilket var väldigt svårt förut. Jag vet däremot inte vad jag maxar eftersom jag inte har så mycket mer vikter än så. Tänk att det verkligen är så, att styrketräning får dig att gå ner i vikt, att det faktiskt förbränner och formar mer än vad vanlig konditionsträning kan göra. Kom ihåg det.

mammafitness-pt-latina


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig