VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Förändringen börjar

Buenos dias onsdag! Idag har jag vilodag i min träning så jag gick inte upp för att träna men faktiskt så gick jag upp tidigt bara för att jag insett att lugnet innan barnen gått upp, är guld värt. Däremot har jag sovit så uselt, riktigt dåligt och allra helst ville jag stanna hemma. Åskan slog EXAKT över oss, det regnade så hårt att det väckte barnen, sen va det tankar som snurrade.. suck!! Men tidigt gick jag upp ändå. Jag får rätt mycket gjort och börjar morgonen med ett annat lugn när jag kan gå upp tidigt, hinna blogga i lugn och ro, hinna fixa mig, duscha, göra min frukost, dricka en kaffe, börja jobba och sen väcka barnen. Det är så värt att gå upp tidigt för. Låter inte som mitt gamla jag, men jag vill väldigt gärna göra förändringar med mig själv, till det bättre såklart så jag kämpar på. Att läsa boken Morgonpigg och Målboken kommer förhoppningsvis ge mig lite styrka och energi att fortsätta framåt med de mål och drömmar jag har.

signatur

Nu har jag hunnit med en hel del som jag ville göra på morgonen, har lämnat barnen och är på ingång till kontoret.
Eftersom halva veckan har gått så funderar jag på att hälsa på min mor en sväng efter jobbet, vet inte hur hon jobbar idag men jag har med mig promenadkläderna ifall hon är hemma så kan jag ta mig en lång promenad dit hem senare. Det blir nästan 8 kilometer totalt tror jag, om jag går hem till henne och sen därifrån hem till mig också.

Jag har insett en annan sak också, lillan har jag ju fyllt 8 år och har inte fått kompiskalas än, vilket hon tjatar om. Jag försöker dra ner på onödiga kostnader här hemma men med ett kompiskalas blir det svårt. Ska göra det så minimalt det går, det har ju redan gått en månad.

 

husliv

 

 


Annons

Kommentarer


 1. Maja S 7 augusti, 2019 on 11:08 Svara

  Kalas i trädgården :)
  Sätt upp en massa ballonger.
  Grilla korv o så glassbuffe eller glasstårta efter.
  Ett kalas behöver inte kosta multum 👍🏻

  • ♡ Diana ♡ 7 augusti, 2019 on 11:58 Svara

   Maja: Så grymt bra förslag!! Tack för smart tips, ska genast räkna på det. :) 🙏

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig