VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Förändringar

Hej på er och hej torsdag.

Tänk att den här bloggen lever vidare så pass mycket trots mina dåliga uppdateringar här. Jag är så tacksam för det. Jag önskar att jag kunde göra något för er, skänka julklappar till er alla trogna läsare men det hade blivit för många för mig att kunna hantera. Så jag hoppas att min genuina tack betyder mycket för er. Utan er hade min blogg inte varit något alls.

Idag vaknade jag rätt tidigt med ett ryck, tror inte jag sover speciellt bra just nu under dessa perioder av mörker och mycket annat. Men om jag ska försöka fokusera på det positiva är att vi har vårt hus ute på annons och har fått många intresseanmälningar.

Att flytta ifrån ett hem och allt vad det innebär, tror jag är otroligt vemodigt och svårt oavsett om man längtat bort eller inte. Det är ett kapitel man avslutar, en dörr man stänger, en tid man lägger i sitt förflutna, något som gör rätt ont. Har man dessutom separationsångest som jag har, så blir det extra tufft.

bloggare-mama-influencer

crazy-funny-bakgard

hus_radhus_blogg_bloggare


Annons

Kommentarer


 1. Marie 28 november, 2019 on 08:52 Svara

  Men nu har jag nog missat något! Ska ni flytta?!

 2. Anonym 28 november, 2019 on 16:42 Svara

  Hej fina. Ska ni flytta? Oj då. Tack för alla fina tips du delar med dej. Jag önskar dej och din familj all lycka. Tycker du är så naturlig och duktig som får allt att klaffa och gå i Lås. Kramis. 😊

  • ♡ Diana ♡ 28 november, 2019 on 20:07 Svara

   Anonym: Vad fin du är, tack för dina fina ord. Vad glad jag blev av din kommentar.🙏🏾 Stor kram till dig. :)

 3. Sandra 4 december, 2019 on 18:42 Svara

  Jag som alltid bott i lägenhet önskar att vi bodde i ett radhus/hus… men antar att det är en vanesak. Det kanske inte är så mycket ”bättre” än lägenhet..
  Vi har tex börjat släppa tanken på att köpa radhus och tittar på mer lägenheter men allt är snordyrt xD

  Hoppas ni hittar rätt i bostadsdjungeln!

  • ♡ Diana ♡ 5 december, 2019 on 07:25 Svara

   Sandra: jag har också alltid bott i lägenhet och det kanske är däför jag inte trivs i radhus. Det är otroligt mycket jobb med ett radhus. Jobb som tar tid och energi och det lägger jag gärna på annat istället. Det är redan svårt att hinna med vardagen som den är och att ha ett stort hus med två våningar att försöka hålla efter är inte kul eller lätt. Jag skulle lätt säga att det INTE är så mycket bättre med radhus än lägenhet. Men det beror helt och hållet på vilken människa man är. vad man vill av sin vardag och allt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig