VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

För framgångsrika människor

sola_altan_lasa_bok

I samarbete med I love Sucess

Hello hello denna fina lördagsmorgon. 

Börjar denna morgon med att äta en god frukost med familjen. Hela familjen samlad med ett lite större leende än vanligt. Det gör mig glad, att se att vi varje dag, kommer närmre vår vardag igen. Mysigt att ha alla samlade. Efter frukosten tog jag min kopp kaffe och satte mig ute i solen på altanen och njöt av solstrålens värme. Sen passade jag på att ta en titt i en ny bok jag just fått hem från I Love Sucess som heter Morgonpigg: Hur framgångsrika människor börjar sin dag. Den faller mig ganska perfekt i min smak som älskar att tänka på positiva tankesätt, att lära mig mer power of the mind set och liknande grejer. Allt som har med mentalt välmående, med styrka och positiva peppande och inspirerande teman för hjärnan, inställning i livet, det är min grej det. Brinner hårt för sånt. Så den här boken blev jag genast sugen på när de kontaktade mig.

Mer om de som ”vaknar tidigt” alltså de som är med i boken, finns här.

Boken handlar alltså inte om att bara läsa igenom den som en vanlig bok. Det är en vägledning kan man säga, ett uppvaknande och en lärande av hur många framgångsrika människor runt om i världen lever sina morgnar. Konsten att börja morgonen mer pigg och positiv, levande och vilja skapa en härlig dag och ett härligt liv.

”Detta är ingen bok, det är en skattkarta till en nedgrävd kista och när du öppnar den genom att ta action kommer du nå dina drömmars mål.”– Magnus Helgesson, grundare av restaurangkedjan Harrys

Det här blir spännande, jag ska läsa minst 30 minuter varje morgon. Så att man hinner refletera vad man läser lite.

Ny_bok_peppa_motivation_lamadre motivation_peppa


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig