VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

För exakt 8 år sen

Dagarna går fort nu. Vi är ju inne på mars månad och för mig personligen betyder det mycket tänkande tillbaka i livet på hur jag hade det för 6 år sedan, 7 år sedan och detta år, 8 år sedan. Min förstfödde fyller år och hon fyller hela 8 år. Det är mycket tycker jag. Plötsligt ser man språnget hon tagit från liten oskyldig till större allvarligare tjej. Redan vid 7 år såg jag det men nu på ett lite mer annorlunda sätt som inte går att beskriva på papper/text utan bara kan upplevas av de som känner henne. Men stort känns det.

För ett år sedan den 10 mars var hon planerad men gick över tiden några dagar. Den 13 åkte vi in, den 14e kom hon ut via akut kejsarsnitt. Idag 8 år senare är hon en otroligt stark individ, osäker på vissa saker som ett barn kan vara, men envis som få, smart och klok som jag ser upp till och älskar hennes självständiga sätt att vara. Familjär som få kan vara, kärleksfull på avstånd, känslig med hårt skal. Min fina läromästare, som kom hit för att lära mig ett och annat om livet. Jag är så stolt och glad över att hon är hon. 

familjeliv_gravid_bebis_forlossning_BB

För exakt 8 år sen gick jag med min enorma mage, som många trodde bar på tvillingar, i väntan på att få lite värkar och få träffa min bebis. Som jag hade längtat, som jag tänkte och drömde om henne. Och där gick jag i hoppet om att få igång värkar men det var inte fören dagen efter, den 13e som värkarna kom …

BF 10 mars

I väntan

Jag är väldigt tacksam att jag har blogg, bloggen ger mig stora möjligheter att kunna följa och dokumentera allt om mitt liv som jag vill dokumentera. 😀 Här är lite bilder från en gammal blogg jag hade som inte finns kvar längre.

familjeliv_mammabloggare


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig