VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

För exakt 2 år sen..

Idag är det den 12 juli 2016, med andra ord exakt två år sedan min fina vän valde att lämna oss på den här jorden. 12 Juli 2014 orkade hon inte mer, hon gav upp, hon försökte kämpa men psyket och hjärtat var för krossat, för sorgset och hon valde att lämna oss en gång för alla efter alla sina försök tidigare. Hon blev så arg när hon blev räddad första gången, så besviken på att vara vid liv. Men denna gång valde hon att gardera sig och var besluten över att lyckas, vilket hon gjorde.

För två år sen var jag ovetandes fortfarande, över det besked som väntade mig mitt i semestern. För all framtid så kommer jag att minnas min mans födelsedag tillsammans med min dotters, att en vän också försvann däremellan. För två år sen hade hon somnat in på egen hand, av egen vilja, fullt frisk men fullt krossad i livet. Den 14e fick jag veta, den 14 juli satt jag på badrumsgolvet på ett hotellrum en bra bit ifrån Stockholm. Den 14e juli satt jag och kvävde mitt hejdlösa gråt-skrik i följd av ett ”nej, nej, nej!!” med en handduk där på hotellrumsgolvet för att min sovande familj inte skulle behöva höra mig. Det gör fortfarande ont när jag tänkte på hur det gick till, hur det var, hur de där timmarna kändes när vi skickade polisen till hennes hem för att få de att öppna dörren och se om hon möjligen levde..

Smärtan, sorgen, tankarna, känslorna. De är där fortfarande, min fina vän, min närmsta vän under de senaste åren, min gamla kollega jag jobbat med för 10 år sedan, vi klaffade direkt. Vilken härlig människa, hon älskade barnen, de älskade henne, hon hade deras teckningar på kylskåpet och hon fick också begravas med de (hennes familjs vilja).

Vila i frid och för alltid min fina Pindy. ♥

Pindy och Keyla Majro


Kommentarer


 1. Nina Green 12 juli, 2016 on 20:22 Svara

  Usch det är så sorgligt. Vet vad du går igenom. Livet känns orättvist. Du har pratat mycket om henne och jag vet hur nära ni var. Massa kärlek till dig min vän. Kram

 2. Annika- gravid med fyran 12 juli, 2016 on 20:57 Svara

  ❤️❤️❤️ kram

 3. Minella 14 juli, 2016 on 13:00 Svara

  Oj jag kommer ihåg att du har nämnt henne i dem andra bloggarna du haft . Va sorgligt blev tårögd.
  Hemskt att förlora någon. Kram till dig fina Diana

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig