VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Flummigt snack

Buenos dias vänner, hur har ni det denna tisdag. Jag är så glad idag, vaknade på bra humör och piggare än igår. Det händer inte mycket denna dag mer än möten på jobbet, möten i skolan och massa läsning inför en föreläsning jag har inom kort. Jag har börjat se över mina möjligheter inför min framtid och tror mig ha hittat något spännande jag kan tänka mig utbilda mig till, något att jobba med och något att kanske starta eget i framtiden om jag skulle önska det. Men jag tar det längre fram när det börjar närma sig.

På vägen till kontoret så tänkte jag lite på några saker om livet. Ibland känns det som att jag är nära ett kollaps av något slag. Svårt att förklara men det är typ som att jag får min chans att leva ett liv med ödmjukhet och lärdomar som kommer i form av problem, människor eller sorger. Och det är som att om jag inte tar lärdom av det som händer mig och jobbar på mig själv för att bli en bättre människa så känns det som att jag kommer bli straffad för det i livet.

love_life_live_it_respekt

Jag vet och jag hör hur sjukt och flummigt det låter, men det är så svårt att förklara över text. Men jag kan ibland bli rädd över att inte ta livet på lite mer allvar och vara tacksam varje dag, jobba med mina sämre sidor och sikta på att bli en bättre människa, så kommer livet att straffa mig med något hemskt.

Äh vet ni vad, glöm det, vet inte hur jag ska förklara det utan att låta helt freaky haha.
Det jag menar är, ta hand om er, lär er av de misstag vi gör, var ödmjuka och njut av livet.


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig