VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Flicka eller pojke tillslut?!?


Ja juste jag har ju lovat att lägga ut på bloggen vad vi kommer att få för kön på lillgrodan.. Ja nu vart det ju lätt att gissa nu när jag la upp bilden… Vart påmind av kära Anna W. som tydligen vart inne på bloggen ett tusentals gånger under dagen för att se om jag lagt upp vad det vart tillslut… Sorry Anna men här kommer det! =)

Ja precis det blir en liten flicka!
L.A kommer att få en liten dotter, en ”pappas lilla flicka” och det märks redan nu att han skämmer bort henne utan att hon ens är född. Han kommer att bli en sån torsk på den lilla tjejen, men hellre det än att han inte skulle brytt sig. Han kommer att bli en kanon far, jag har verkligen valt rätt man att skaffa barn med och bättre far till min dotter kunde jag inte valt.
Vi satt hela gårdagen och planerade, drömde oss bort tillsammans över hur vi skulle göra med flickan. Namnet, kläderna, diciplinen, reglerna, oroligheterna som kommer att komma med, vad ska hon träna.. ja vi gick igenom en hel livstid med henne redan nu och hon är inte ens född. =)

 

Vad önskar ni er när ni får barn eller innan ni fick ert barn (för er som har)? Nått som spelar(-ade) roll för er eller kvittar det helt? Många har ju svårt att erkänna vad man faktiskt önskade sig men va ärliga ingen dömmer.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig