VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Fjärde dagen ur påskhelgen

Vilken trög och seg dag det är idag. Det snöar, alla är jättetrötta av ingen anledning alls, griniga och jag tror vi känner oss inlåsta och fast i hemmet. Vad kan man göra, vad finns det att göra? Vi är verkligen inte en familj som klarar av att bara sitta hemma i fyra dagar, det kryper lika mycket i kroppen på oss vuxna som barnen.

Idag är det en sån dag som jag känner mig trött på allt och alla. Om jag inte tar tag i saker så händer inget alls här. Det är utmattande. Barnen sitter med sina iPads, ingen engagerar sig i något alls, jag har lust att ta mitt pick och pack och dra härifrån och komma tillbaka om två dagar.

Men det går inte, vi har påsklunch med familjen idag, så besök väntar, huset ska se fint ut och barnen ska banne mig inte sitta och glo på en iPad en hel dag.

Ursäkta det griniga inlägget, behövde ventilera.

pask_agg_present_dinosaurieagg

Ett av påskäggen till barnen hade dinosaurieägg som kläcks och ut kommer en lite dino-bebis. 😀


Annons

Kommentarer


 1. Beata 16 april, 2017 on 17:24 Svara

  Förstår hur du tänker- jag har också svårt ”att inte göra något”. Men, tänk på att alla jobbar och sliter på vardagarna så vad gör det om barnen sitter en heeeel dag med paddan?? En dag som ingen dag. De sitter ju ej med de varje dag i flera timmar :) och vi vuxna behöver en söndag då och då- då vi bara latar oss :)
  Men, ni lär ju ändå inte sitta och lata er då ni har påskbesök :)
  Glad Påsk och njut :)

  • Diana - "La madre" 17 april, 2017 on 11:14 Svara

   @ Beata: Så sant och så rätt, tack för uppvaknandet. Det är EN dag, släppte det efteråt faktiskt. 😀 Tack snälla du. :) <3 Glad påsk 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig