VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Fira Valentines

I Samarbete med Happy-day. se

Den här veckan är jag tillbaka på kontoret och kämpar mig igenom min förkylning. Men det är svårt att gå upp på morgonen och orka gå. Känner mig sliten och hängig. MEN! Det är också Alla Hjärtans Dag på fredag, en dag av mys och kärlek. Så jag envisas med att må bra, med att bli frisk och sköta om mig så att jag är redo för fredagen. Vi har 3 stora händelser denna helg med födelsedagar och Valentinesfirande men eftersom vi inte har barnvakt så kommer det bli rätt lugnt.

En vän på jobbet frågade mig om tips gällande present på Alla Hjärtans dag och lyckligtvis har jag ofta rätt mycket att tipsa om. Både till kvinnor och män. Men enligt mig är det roligaste att få, något som man kan ha gemensamt med sin partner eller vän. För jag tycker inte att Alla hjärtans dag bara handlar om hjärtat till en partner. Har man inte en partner så kan man väl lika gärna ha sitt hjärta hos en vän, en väldigt nära vän som man verkligen bryr sig mycket om. Eller har jag fel?

 

karlek_love_amor

Hur som helst. Mina tips blev följande:

Till vännen? Middag ute för två med en bioavslut tex. Eller en spakväll tillsammans med middagavslut.
Till partnern?  Ölprovning med grabbarna, helikopterflyg, flyga loop med flygplan, köra cool bil, skjutbanan eller Room Escape
Gemensamt med partnern? Middag, spa, poledans! haha det borde bli kul.

Hur tycker du om att bli uppvaktad? 

Förra året blev en av mina mysigaste Valentines day jag haft på länge. Att ha en person som älskar en, som känner en så bra och vet vilka små detaljer som får en att falla igen, det är en mycket bra egenskap.

Kärlek handlar inte om att köpa den dyraste presenten, uppvakta med det lyxigaste som finns. Kärlek (för mig) handlar om att visa respekt, ren kärlek, omtanke, ödmjukhet, lyhördhet och uppvakning i dess enklaste form men ändå med detalj. Det räcker många gånger mer, med ett otroligt fint och kärleksfullt sms helt otippat och oväntat än världens ståhej med överraskning. Kom ihåg det. 😉

karlek_love_amor


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig