VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Farsdag på söndag

I samarbete med Happy day

Hur har ni det i höstmörkret? Jag njuter av min månad, jag njuter av november och hösten. Det är ju bara för att jag älskar ju att ha levande ljus överallt, att ha det mysigt och dricka en kopp te från mina favoriter Pukka.

Det är jul på ingång, snart ska man inhandla julklappar eller många kanske redan har börjat? Jag tänker att jag tar en vecka i taget och självklart är det bra att ligga steget före så jag klickar hem lite saker här och där men annars så ser jag mer fram emot Farsdag först. Jag som älskar att fira min far, han har alltid varit den bästa med alla sina brister och goda sidor. För den jag är idag, är tack vare mina föräldrar bra sidor men också de sämre sidorna. Visst låter det konstigt men så är det ju. Vi som går igenom en del svåra stunder som barn, blir också starkare och mer självständiga som vuxna.

9789197875912_large_till-min-pappa-du-ar-viktig-for-mig_173742554.jpg

Att fira far kan göras på så många olika sätt. Det kan vara allt från en kram till en upplevelse från Happyday.se tex. Jag tycker om att ge bort upplevelser i form av restaurangbesök, hotellövernattningar, bilkörning eller helikopter för att inte nämna SPA! Jag älskar spa-upplevelser. Nu när det är pandemi så kan det vara svårare att boka in såna upplevelser men eftersom Happy day har 3 års giltighet på sina upplevelser så är det lugnt. Klicka hem en present i sista sekund, oavsett till vem det är eller i vilken situation du ger bort presenten, så finns det alltid något tillgängligt på sidan i form av presentkort. Och det som är ännu bättre nu i och med Covid-19, är att man kan skicka värdebeviset direkt till sin far (eller den du ska köpa en upplevelse till) direkt till brevlådan. Eftersom vissa av oss kanske har en äldre förälder, som möjligen är i riskgruppen så är det en smidig sak att göra tycker jag.

Jag skulle gärna vilja ge bort en massage, något som är välmående för en person, just för att ta hand om sig lite i höstmörkret. Ta hand om dig, ta hand om dina nära och kära.

Fira pappa pa farsdag


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig