VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Färgglatt och pastell

styrka-woman-workhard

Post contains adlinks

Nä idag kan jag knappt sätta mig på toa eller en stol. Mina ben gör ont efter gårdagens träning! Men jag är glad att jag lyckades rätt bra med gårdagens träning ändå. Den var ju vidrig på ett bra sätt. Sjukt att man ens kan säga så.

När jag får hemska träningsvärk eller vet att jag kommer att få det så brukar jag börja ta Magnesium och även B-vitamin för att sova bättre och återhämta mig bra under natten. Ni vet väl att det är under natten som kroppen återhämtar sig som bäst. Och när du styrketränar så förbränner du även under natten när du sover, det är just det som är så bra med styrketräning (även om många tjejer är rädda för att lyfta tungt), att du alltid förbränner. Medan med konditionsträning så förbränner du endast under din träning.

styrka-woman-workhard

Idag var jag förbi och köpte ett träningslinne på Stadium lite snabbt, min ena är sönder och den andra fläckig av matlagningen så jag ville förnya mig lite. Men sen har jag även sett de nya sett som Stronger kommit ut med som är så vansinnigt snygga! Jag kan knappt bestämma mig för vad jag ska ha, shorts, linne, tights, de har så mycket fint. Jag är lite mer för enklare färger, svarta tights och något lite mer färgglatt övertill men när man ser alla dessa nyheter så tänker jag på att även ha färgade tights hemma. Jag använder ju alltid träningskläder som mina hemmakläder.

 

1. Crush Crop Top 399:- HÄR / 2. Punch Sport bh 399:- HÄR / 3. Crave Turquoise Crop Top 399:- HÄR / 4. Pop Sport bh 399:- HÄR / 5. Soda High Waist Tights 699:- HÄR / 6. Pop Tights 699:- HÄR / 7. Crush High Waist Tights 699:- HÄR / 8. Punch Tights 699:- HÄR


Annons

Kommentarer


 1. Satu [mom of 8 babydolls] 28 maj, 2019 on 20:04 Svara

  Åh så snyggt!

  Men hur bor ni nu? Finns det ingen lägenhet nära där ni bor nu?
  Jag är inte alls modig! Jag tog ett chansning när vi flyttade bort från min hemkommun, men barnen går kvar i skolan där och mitt hjärta finns kvar där. Jag vill också vara nära barnens skola och alla vänner <3

  • ♡ Diana ♡ 28 maj, 2019 on 21:04 Svara

   Satu: Helt underbara bilder och event!!
   Dina barn är så förbaskat söta!!! 😀

   Jag önskar att jag vågade ta en chansning. Jag vill helst låta barnen gå kvar i skolan men området är inget jag vill bo i. Jag vill inte ha radhus, inte hus alls, och inte bo kvar. Jag vill till ett område som är närliggade, som vi bodde i innan, rätt nära faktiskt. Barnen kan ju åka en eller två busstationer bara, så är vi framme i skolan men vännerna är ju kvar här i området. Det är så struligt med vänner, nytt område och allt. Vet ärligt talat inte VAD exakt som gör att jag inte vågar. Vad hindrar mig? Vet inte. Att vännerna från skolan inte bara kan komma och knacka på antar jag.. det lilla ska få mig att stanna. Jisses vad löjligt det låter..hahaha.
   Men jag vill helst inte ha lägenhet här, ska jag flytta så flyttar jag helst till nästa område. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig