VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Familjen ♥

familia

Hur kan man ha en familj men ändå inte låta sina barn träffa sina kusiner? Hur kan man låta bli att fira sina föräldrars födelsedagar och umgås mer med familjen? Jag förstår inte det sättet att leva på som många har. Kommer aldrig att förstå den bristande intresset som finns hos så många, att inte dela mer med sin familj. Allt handlar om vänner i det här samhället, åka bort med vänner, leva med vänner, umgås med vänner, fika, äta middag, fira, prata, semestra etc med vänner. Man skulle kunna tro att det är vännen som burit runt på en i 9 månader, fött och uppfostrat. Jag kommer aldrig kunna förlika mig med det här tänket.

Det var nog det som gjorde att jag tyckte om filmen Coco så himla mycket. Den handlar ju om en del av min egna kultur, från Latinamerika. Familjen är viktigast, familjen är det enda vi har och vänner finns där men kan komma och gå. Men familj, det är det som alltid ska bestå, på gott och ont.

familia_familjelivlafamilia_familj_family_lovefamily_lafamilia


Annons

Kommentarer


 1. Nina Green 12 februari, 2018 on 13:52 Svara

  Känner igen mig i det du skriver. Det är vänner hit och dit. Familjen är den som står mig närmast och som jag vill ägna min tid till. Jag är rätt ensam att tänka så i min omgivning. Jag har hur många kusiner som helst men ingen vill umgås för dem är uttagna med sina vänner. Tråkigt enligt mig. Jag har en vän som står mig väldigt nära. Jag tror att det har blivit mer svenskt att man ska ha vänner istället osv. Men jag och min pappa har inte alla den synen. Vi är finskar. Kanske beror på det.
  Kram

  • Diana - "La madre" 12 februari, 2018 on 21:40 Svara

   Nina: Ja det är verkligen så trist, så tråkigt att det ska vara så. Det är som att man föds med vänner, växer upp med vänner, lever med vänner och dör med vänner. Inte konstigt att inga äktenskap håller här.. Jaja vi får kämpa vidare med våra familjer och sättet vi har att se på livet. 😀
   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig