VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Familjedag

familjeliv-husliv

Min söta partyprinsessa

Den här helgen va en fin helg men väldigt kort kan jag tycka. Vi packade resväskan, mest för att se vad som behövs tilläggas och att allt får plats. Vi åkte och shoppade allt som behövdes till oss alla och det tog en hel dag. Lillan var på kalas hela helgen och på ett sett underlättade det lite med att bara snurra omkring med ett barn. Men vi hann inte klart med allt och jag känner att jag förlorade verkligen det fina vädret med att vara inne i centrum och laga matlådor etc. En annan grej är att vi varit otroligt allergiska den här helgen, utslagna, nysiga, snoriga och allt man kan vara, så allergiska.

Men det är inte mening att det här ska bli ett klagoinlägg men nu råkade det bli det ändå. Jag älskar ändå att vara med familjen, att umgås och känna varandras närvaro oavsett vad vi gör. Nu är det inte långt kvar till semesterledigheten är här och jag längtar så.

kids-hammarbysjostad-stockholm

Nu ska jag göra mig i ordning för att åka in till stan med storasyster som har en tid hos ögonläkaren idag. Jag hoppas på att hinna hem och träna sen innan jag däckar allt för hårt. Jag är så trött och gårdagen var lika kaotisk den, tröttheten var maxad.


Annons

Kommentarer


  1. Satu [mom of 8 babydolls] 17 juni, 2019 on 15:09 Svara

    Åh detsamma, så kul att ses! Hittade ni allt ni behöver?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig