VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Extra tacksam idag

God morgon! Otroligt fin dag idag va, vårväder. Idag vaknar man extra tacksam för allt det man har i sitt liv. Efter en incident igår på kalaset som skakade om oss ganska rejält.

Igår hade vi släktkalas för storasyster. De första som kom var ett par med en bebis. Och jag sa till om dekorationerna på bordet, att man kan fastna i halsen med de så att alla skulle ha mer koll. Men trots det så hinner det gå 2 minuter och plötsligt fastnar bebisen i halsen med något som vi trodde var en bit bröd. Bebisen kräks upp biten men fortsätter att kräkas och kräkas hela tiden, blir rödare och rödare och vi hör paniken i mammans röst eskalera för varje kräkning som går. När det tillslut kom ut blod så tar E över för han är så bra på första hjälpen och allt det där. Vänder nästan upp och ner på ungen, vi bankar lite lätt på ryggen, bebis kräks mer och mamman stoppar in fingrarna i munnen och får tillslut ut en bit av dekorationerna från bordet. Den är både vass och gjord av typ aluminium med plast ungefär. Hemskt hur snabbt det kan gå, hur man kan varna för en sak och två minuter senare så sitter man i den båten i alla fall. Jag sa till två gånger och ändå kan det hända. Det går så fort. Och att höra mamman bara be om att inte få förlora sitt barn är ännu värre. Vilka hemska tankar man får, helt förståeligt men man blir ju själv känslig. Allt gick bra och alla är vi väldigt tacksamma för att ha våra älsklingar i vårt liv.

Barnkalas_7ar_Vaiana_dekoration

Hur som helst så fortsatte kalaset väldigt trevligt efter det. Alla kunde inte komma men jag är tacksam för de som kunde komma. 


Annons

Kommentarer


  1. Nina Green 19 mars, 2017 on 12:32 Svara

    Sånt går otroligt fort. Därför måste man som förälder vara med mer. Visst det är inte roligt att springa runt och inte vara med på kaoset men tyvärr så är det mycket viktigare. Det är bra att kunna förstå hjälpen. Speciellt till små barn. Vi har gått kursen och jag fick använda den på Louise när hon var mindre. När jag kommer på kalas så går jag runt och kollar vad som kan vara farligt. Tur att det gick bra ändå. Kram

    • Diana - "La madre" 20 mars, 2017 on 09:00 Svara

      Nina: Ja det är jätteviktigt att faktiskt kunna första hjälpen, jag tror inte att jag kan men borde ju ta och lära mig. Har gått någon kurs för länge sen men tror inte det direkt sitter i.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig