VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ett Mixpack med härligheter.

Annons för Happy-day

Vad snabbt det går, tiden alltså. Nyss började det nya året, nyss flyttade vi, nyss började tjejerna 4an och 5an och plötsligt ska de på skolavslutning! Är det bara jag som känner att det går otroligt snabbt här?

Konsten att leva i nuet är så svårt ibland, att jag ibland undrar om jag behöver flytta in till munkarna i Kina för att komma ner på marken ibland. Jag har så många bollar i luften och många gånger missar jag tiden som susar förbi.

Något som jag tycker om att göra är att överraska de jag älskar och att uppvakta mina nära och kära ordentligt. Att ge en present kan man absolut göra, men jag tycker om att ge bort upplevelser, minnen, det är något som är av stort värde för mig. Och just nu har dessutom Happy-day en jättebra deal som heter Mixpack! Det är en upplevelsebox full med blandade upplevelser, så istället för att välja så får du chansen att ha en mix av flera i ett.  Det här är vad jag vill lyfta upp till alla som letar studentpresenter. Hur bra studentpresent är inte det?

Studentbox

Nu är det ett tag kvar tills mina ska ta studenten men vet ni, jag kommer garanterat bara att blinka och plötsligt står de där med sina vita studenthattar. Men just nu tittar jag bara på upplevelser till familjen. Många kanske tänker att det inte finns något för de yngre men det gör det. Mina barn tex, älskar att gå ut och äta middag så mycket, de älskar att fika, njuta av utsikter, båtresor och är det något de har så är det faktiskt har så är det härliga båtresor som man kan åka ut på skärgården tex och äta en middag eller bara ta en fika. Så himla fint. 💜

Så kika in på Happy-day hemsidan och titta på Mixpacken så kommer du garanterat hitta något för de du älskar.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig