VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ett litet minne

kids-family-life-xmas

God jul från familjen men det är bara dottern som syns 😀

Att blogga är ju så otroligt kul, det är ju en dagbok och man kan närsomhelst axessa en massa bilder från förr, när barnen var små eller vad det nu än är.

Som den här bilden ovan tex, den är på min 8-åriga dotter. Att sen googla fram en bild på sin 8 – åring som bebis en annan jul, är ju lovely. Då bloggade jag under annat namn, har en förmåga av att aldrig kunna stanna kvar på en och samma bloggnamn, inget bra alls men nu handlade det inte om det.

Nedan är min förstfödde som 9 månaders bebis, första julen 2010. Tiden går så fort att jag känner att jag nästan måste hålla i mig ibland för att hänga med. Förr hade vi två små klumpar, knubbsälar till bebisar på soffan där maken och jag låg. Men numera har vi två långben som ligger där emellan och fäktas med sina barn. 😀 Men underbart är det. 

julafton_130736193.jpg christmas-xmas-familjeliv


Kommentarer


  1. anonym 24 december, 2018 on 17:08 Svara

    Skriver en gång till. Vilka söta barn. Sedan borde det finnas mer människor som du. I din fina förra text att vi ska vara ödmjuka och tänka hur många som har det svårt. Det är så orättvist och alla vill ju ha ett boende och mat för dagen. Tyvärr är det inte så. Jag är en enkel kvinna men bryr mej verkligen om utsatta människor och gör vad jag kan för att hjälpa. Och du är så stark och kämpar på med jobb och familj och blogg. Kramis igen. 😊😇

    • ♡ Diana ♡ 26 december, 2018 on 11:24 Svara

      Anonym: Tack snälla fina du. <3 Vilka underbara fina kommentarer, jag blir så rörd av dina ord. Du är så underbar. Jag önskar dig det bästa fina du. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig