VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Ett häftigt arbete

mama-influencer-blogg-work-office

God morgon finisar. Det är onsdag och sista dagen denna vecka för många. Jag däremot fortsätter efter torsdagspausen, så jag jobbar alltså fredag. Däremot inte hela dagen, har några ärenden på eftermiddagen. Men idag är det järnet mot kontoret och träffa alla, gå på möten och skynda mig hem sen för att byta av Eddie som har lite annat för sig.

Igår var vi på Vernissage hos storasyster och fick se otroligt vackra saker som de har gjort med klasskamraterna i skolan. Det var otroliga böcker, filmer de skapat och så mycket annat. Jag blir impad över den skolan de går i, vilka grejer de gör. De hjälper bina just nu, de fixar små hus till bina, så att de kan lägga sina ägg.
vi hade tipsrunda också, den var baserad på frågor från deras läxbok, så det gällde för föräldrarna att ha hängt med i barnens läxor, annars fick de stå där och skämmas. Typ så. :) Tur som attans att jag har gjort alla läxorna med henne, så vi kunde svara på allt. 😀

Bihotell ↓

bin-skola

Lite fint jobb som de har gjort om vårt områdes och alla hus här. Ett arbete om namnen på våra gator som är rätt speciella och har en historia bakom sig. Så himla häftiga arbeten.

hus-skola


Annons

Kommentarer


 1. Satu [mom of 8 babydolls] 29 maj, 2019 on 11:25 Svara

  Åh vad duktiga dom är <3

  Ang flytt så känner jag precis som du. <3 Vi måste sälja detta först för att veta vad vi har att röra oss med :-/ SÅ STRESSIGT! Jag kan tänka mig radhus faktiskt, vi får se vad som finna ute då :-/
  Jag HOPPAS att det blir bättre för alla, men just nu är det mest jag som inte trivs här alls. :-(

  • ♡ Diana ♡ 29 maj, 2019 on 12:30 Svara

   Satu: Usch jag kan tänka mig hur stressigt det är! Jag hoppas verkligen att det går snabbt och bra.
   Jag avskyr radhus, det är som att bo i en 2a, vardagsrum och kök, för man är aldrig där uppe där alla sovrummen finns.
   jag känner precis som du, trivs inte alls, varken i område eller radhuset. :(
   Hoppas det går bra för er finis. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig