VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Enklare vardag med läxhjälp & barnpassning

I samarbete med Plus Education Group

Få en enklare vardag med läxhjälp och barnpassning

Ibland är det svårt att pussla ihop vardagen fylld med jobb, upphämtningar från förskolor och skolor. Men det finns hjälp att få. Läxhjälp genom My Academy eller Studybuddy eller nanny för barnpassning genom Hey Kiddo.

 

Fördelar med läxhjälp

Kvalitativ studiehjälp

Som förälder kan det vara svårt att komma ihåg allt man lärde sig i skolan och kan därför ha svårt att hjälpa sina barn med läxorna när de blir äldre. Dessutom kan det vara svårt att hitta tid till att sätta sig in i barnens studier tillräckligt för att kunna ge bästa möjliga hjälp. Genom att använda sig av en studiecoach kan barnen enkelt få kvalitativ hjälp samtidigt som du kan fokusera på andra vardagliga måsten.

 

Individualiserad efter elevens behov

Vi på My Academy och Studybuddy betonar vikten av att hjälpa alla elever utifrån deras specifika och individuella behov. En personlig studiecoach identifierar elevens specifika sätt att lära sig på för att coachningen ska bli så effektiv som möjligt. Det gör lärandet snabbare, roligare och motiverande.

 

Studievana och studieteknik

Mycket bra lärs ut i skolan, men hur man ska lägga upp sina studier och på vilket sätt man ska plugga på, tas upp i alldeles för liten utsträckning. Våra läxhjälpare är studerande. Därmed har de goda kunskaper om studievana och studieteknik, vilket de gladeligen delar med sig av.
school-3518726_1280

Fördelar med barnpassningen

Flexibel hjälp 

Vardagen kan också underlättas med hjälp av barnpassning. Genom våra utbildade nannies kan man på ett smidigt sätt få hjälp med allt ifrån hämtning från förskola eller eftermiddagsaktiviteter till en mysig lässtund med barnet. Vi har flexibilitet i vårt DNA och erbjuder en skräddarsydd plan som passar just era behov. Allt för att ni ska kunna pussla ihop vardagen så stressfritt som möjligt. På så sätt blir också er tid tillsammans mer kvalitativ.

 

Aktivering och stimulering

Hey Kiddo nannies jobbar hårt med att tidigt identifiera alla barns unika personlighet för att sedan kunna utforma aktiviteter som är både roliga och utmanande för individen. Det kan vara allt från läsning till matte eller genom mer fysiska eller kreativa sysselsättningar. Vi strävar efter att göra alla träffar så stimulerande och lekfulla som möjligt. Att träffa våra barnvakter ska vara något man ser fram emot.

babysitter-6155222_1280


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig