VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

En svår dag (begravning)

Morgon på er. Det är inte en direkt god morgon idag, det känns nervigt och jobbigt på samma gång.Eddie har nerverna upp och ner, barnen fattar inte mycket och skämtar om det mesta på ett mer opassande sätt och jag försöker hålla masken och fasaden uppe för allas skull. Det är inte en vanlig morgon idag, det är en dag då vi har ceremonin/begravningen för min svärmor.

Jag gör valet i att inte ta med mig barnen för att mina barn är glada barn, alltid glada och lyckliga. Att ha de i ett rum fullt av vuxna människor som bryter ihop, som storgråter, är inte vad jag vill utsätta de för. Sorg är naturligt, men det är mycket som är naturligt som barn inte tar del av i livet fören de är äldre. Samma sak gäller mina barn, rent psykologiskt så tycker jag inte att mina barn behöver se såna dramatiska händelser riktigt än. Sen får varje familj göra precis som de själva vill.

Igår kom jag hem, provade min gamla klänning som jag brukar ha till begravningar och insåg att shit! Jag passade inte i den alls, inte det minsta. Och skorna var 10 cm höga klackar och inget jag kommer känna mig bekväm i en sån viktig dag som denna. Så jag fick panikshoppa i Farsta Centrum och skippa middagen och allt. Bara åka och se om jag hittade något. Jag hittade som tur var en svart sommarklänning på HM som tillsammans med svarta strumpbyxor och svart bolero blev fin och proper.

Nu ska jag ta ett kliv in i duschen och få håret fixat och på med alla kläderna. Det är ju typiskt att just idag ska det bli den varmaste dagen av alla…

sorg_lamadre_shoppa

selfie_sorg_bloggare

HM_shoppa

 

 

 


Annons

Kommentarer


 1. Nina Green 29 maj, 2018 on 13:39 Svara

  Massa kramar till er.

 2. anonym 29 maj, 2018 on 18:02 Svara

  Kram. Ja begravningar tycker jag är svåra men en kär anhörig ska ju få ett fint slut. Sedan brukar det lätta lite men som sagt sorgen är olika för alla människor.

  • Admin 6 juni, 2018 on 20:49 Svara

   Anonym: Jaa det är verkligen svårt och tungt. Ja sorgen är olika för alla, svårt att veta hur alla ska ta det… vi kämpar på.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig