VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

En stor nyhet by Martens

samarbete_MammaMy_kosttillskott

En fin bloggkollega My Martens, släpper nu en stor nyhet. Det här är så kul att se, för jag har länge följt My Martens och vet vilket helvete hon gått igenom. Men från helvete har hon rest sig och nu går det bättre, det går framåt med både kärlek, familjelivet, blogg och jobb. Inte nog med att hon har sin underbara podd med Sabrina Dufberg som jag följer varje vecka för att bli peppad till max. Så släpper nu My en produkt med Skip Nutrition! Grönsaksboost!! Den perfekta tabletten för de som har svårt att få i sig rätt mängd grönsaker.

Hon säger själv att hon aldrig har tyckt om grönsaker varken som barn eller vuxen och även om hon försökt lära sig så har det inte gått. Hon brukar säga att hon är vegetarian fast tvärtom. Och som utbildad pt så kan det ju vara bra att leva som man lär, hon brukar ju förespråka att äta mycket grönt som personlig tränare hon är. Så hennes egen slutsats var att underlätta vardagen med en grönsaksboost för henne själv och alla andra som behöver boosta sig själva och täcka upp sitt dagsbehov.

Nu lanserar hon alltså Grönsaksboost i samarbete med SkipNutrition (← beställ där) som komplement till bra kost och när man kollar vad den innehåller så är det verkligen bara bra saker. Vetegräs, spirulina, spenatpulver och en massa otroligt bra saker. Boosta grönsakerna med Grönsaksboost. 😉

Grattis My till lansering!

Skip_Nutrition_samarbete_ambassador


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig