VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

En ren produkt

Inlägg innehåller adlinks

Morgon på er !! Kylan är här igen. Igår var jag lite krasslig, rädd att vakna sjuk idag men klarade mig rätt bra. Tog en hel del C-vitamin och Zink igår för att undvika förkylning.
Jag vet att många inte tror på kosttillskott men jag måste slå ett slag för hur bra kosttillskott kan vara. Jag har inte alltid ätit så bra som jag äter nuförtiden, jag har inte alltid tränat men något jag ofta gjort, är att göra blodtester för att se hur min kropp mår. Förr kunde jag få tex brist på b-vitamnin eller magnesium för att jag åt rätt dåligt. Det var inga alarmerande minus på vitaminkontot men det var ändå så pass att jag kunde känna kryp i benen eller som en rastlös kropp ibland när jag skulle sova eller satt och kollade på teve.

Efter några år och ju äldre man blir så lär man känna sin kropp, man förstår att det är brist på något som gör att man mår som man mår. Man lär sig tyda tecken och signaler som kroppen ger dig. Och jag hajade att mina rastlösa, krypiga ben, var brist på B-vitamin. Vitamin b-12.

Vitaprana Bodystore Lamadre halsa kost

Nästa grej jag fick lära mig var att undvika så mycket onödiga kemikalier och helst undviker jag läkemedel, starka preparat fulla med saker man knappt vet vad det kan vara. Biverkningar som man inte vill veta av och hoppas att det inte ska drabba dig. Så jag började med kosttillskott. Och vips så var mina ben bra igen efter någon månad eller två. Det som är negativt med kosttillskott, är att man måste ha tålamod, man måste ge det mer än 2 veckor innan man ser resultat. vilket jag kan tycka är värt. Tycker inte du?

Så nu vill jag tipsa er om ett mycket rent märke som heter Vita Prana. Jag har haft samarbete med de förut och det var så jag upptäckte de. Jag väljer att tipsa om de nu också, trots att det inte är samarbete men jag tror på märket. Rent och fräscht från naturens egna krafter som de själva säger.

halsa-health-body-beauty

Min favorit produkt genom tiderna! Inga fler allergier, starka naglar och fräsch hud. MSM
Sen har jag varit nyfiken på Vita Prana Collagen, nu när man börjar bli äldre så är det dags att börja förebygga. Innan man kommer till att börja med botox tänker jag 😛


Annons

Kommentarer


  1. Hanna 6 februari, 2019 on 11:33 Svara

    Jag brukar ta silicea, msm och magnesium. Nu för tiden finns det inte lika mycket näring i maten som det gjorde förr på grund av utarmade jordar. Finns forskning på det. :-)

    • ♡ Diana ♡ 6 februari, 2019 on 18:38 Svara

      Hanna: Jaa Silicea är ju asbra för magen också, den gillar jag. MSM är ett måste för mig och eg även Chroella.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig