VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

En mammas natt

Jag tänker inte ens säga godmorgon. För det känns inte som en godmorgon. Eller jo egentligen så är det ju det om man ser det från det ljusa sidan, vilket är svårt att göra när man är i mitt stadie som jag befinner mig i just nu.

Natten: Kunde inte somna. Precis när jag höll på somna kom storasyster in och hade världens hosta och kunde inte sova. Tillslut vid 12 på natten somnade jag/vi i hennes säng.
01 vaknar jag och lägger mig i min egna säng.
Ca 03:15  vaknar båda tjejerna och det är pga storasysters hosta igen, lillan lägger sig med E i stora sängen och jag med storasyster i deras rum.
Somnar runt 04:30 ungefär efter att ha varit nere i köket och gjort hemmagjorda häxdrycker och allt för att få hostan att sluta, så att vi alla kan sova.
05:30 ringer väckarklockan!!! Jag visste inte om jag ville gråta eller dö.
Ställer om klockan till 06:30 och känner att det här går inte, jag får jobba hemma idag.

Så såg min natt ut. Just idag hatar jag hela världen och allt däromkring. Lika bra att jag är hemma idag så slipper jag bli ovän med kollegorna. MEN ska vi se det från den ljusa sidan så har jag ett sånt bra jobb att jag kan jobba hemma, ta det lugnt, har en förstående och fin chef, har energiska barn som orkar stå upp trots dåliga nätter, har en fin dag framför mig och det är snart helg.

blogg_bloggare_alltforforaldrar_familjeliv

Nu blir det kaffe och en massa jobb fram till lunch. Sen ska jag totaldäcka med lillan så att hon kan få vila upp hostan, hals, mage och feber. Imorgon får jag ta henne till läkaren om inte febern är borta.

work_arbete_kontoret_blogg_bloggare_Influencer


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig