VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En kortare men gladare dag

home-weekend-beauty

Jag har verkligen sett fram emot den här dagen idag. Det är så trist att vi ska få en regnig dag men jag ska försöka göra det bästa av situationen och ta på mig bra kläder för att inte låta vädret påverka det hela. Jag har en mor-dotter-dag idag med min förstfödde. Det blir en kortare dag på både arbete och skola för att vi ska kunna åka in till stan och göra vår dag.

Men först har jag en läkartid nu på lunchen för att ta reda på om jag har problem med mina ärr, en hudåkomma som kallas keloid. Den gör att ärren pekar utåt, bucklas utåt och blir jättefula. Och om jag nu ska tex tatuera brynen så är det inget jag vill råka ut för, att ha fula ögonbryn och ärr på facet. Så jag ska se vad de säger, om jag nu har det så besparar jag mig en massa pengar och slipper se ful ut men om jag nu inte har det så vet jag att det är lugnt att göra framtida ingrepp eller operationer som komma skall.

Idag har jag betalat räkningar och herre Gud så härligt att ha det klart. Ligger alltid som en tung bördan över en, ”hur mycket är det denna gång”. Men sakta men säkert avbetar jag alla tyngre utgifter och har bara kvar de nödvändiga. Mer spar åt framtiden.

Nä usch nu längtar jag såå efter min dotter, vill hämta henne snabbt för att åka in och ha det mysigt idag. Skönt med helg snart!!

latina-kids-barn


Kommentarer


 1. Rebecka Halling 2 maj, 2020 on 10:56 Svara

  Hej
  Jag undrar om du fick hjälp med dina keloider och om du kunde ge mig tips på behandling? Vilken slags läkare var du hos?
  Tacksam för svar!
  Hälsningar Rebecka

  • ♡ Diana ♡ 5 maj, 2020 on 07:33 Svara

   Hej Tyvärr vet jag fortfarande inte om jag ens har det. Jag var hos läkaren men de kunde inte säga rakt ut ja eller nej. Hon trodde inte att jag hade det dock. Så vad jag vet finns det ingen behandling att få mer än att jobba med ärren. Lycka till !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig