VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

En helghälsning

morning-toppblogg-influencer-diana-lamadre

God morgon/dag finaste ni ♥

Hur härligt är det inte att ha helg, lördag? Jag är lite deppig över att inte kunna ha min vanliga rutin som varje lördag. Storasyster åker till sin gymnastik med Eddie och jag stannar hemma och tränar med lillan som gör läxorna samtidigt. Sen är vi rätt klara med det viktigaste som är träning, aktivitet och läxor. Men eftersom jag fortfarande är krasslig i halsen så vågar jag inte träna. Inte ens kondition, för det är det värsta man kan göra när man just har ont i halsen. Så jag låter bli och kör på med lillans läxa istället.

Lite senare ska vi iväg på lunchinbjudan hela familjen och ha det trevligt. Sen på kvällen blir det förmodligen lördagsmys framför teven allihopa, med en bra film.

Jag ska hämta ut ett paket från favoriten SkinCity också, helt klart ett av dagens roligaste moment haha. Jag kommer testa på ett nytt märke. Jag har inte haft det förut så vi får väl se och hoppas att det ska vara värt det. För just nu är jag snustorr i hyn. Denna vinterkyla tar kål på min stackars hy. Håll utkik på bloggen för tips, ni vet att jag brukar ta helgledigt från bloggandet på helger men ibland orkar man. :)


Annons

Kommentarer


 1. Sandra 10 februari, 2019 on 07:02 Svara

  Tänk vilken hudvårdsjunkie man blivit tack vare Skincity 😉 hehe

  Testar du det nya märket de tagit in, Neostrata eller vad det heter?

  • ♡ Diana ♡ 10 februari, 2019 on 10:36 Svara

   Sandra: hahahha jag dör, eller hur, det är så sjukt men de har ju så mycket härliga tester och skojiga produkter. Störd man är. 😀
   Jag är supernyfiken på Neostrata, har för mig att jag hört att den är bra faktiskt, speciellt för acnebenägen hy och mogen hy, men det är inte den jag testat, det får bli nästa haha.
   Nu är det mer inriktning på att få min hy att fuktas mer. Alltså jag har fått en sån torr hy! Orkar inte, på dagen sitter man framför datorn och känner hur huden torkar ut och blir stram. Så Skincity med Klairs toner (har hört mycket gott om den) sa återfukta rejält. Ser fram emot det… Har du testat Neostrata?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig