VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

En gammal bild

Fasen vad irriterande när man har en plan i sitt huvud men så blir det inte som man vill. Jag hade hela dagen planerad idag men lillan blir inte bättre tyvärr och jag är fortfarande hemma. Har jobbat hela dagen hemifrån men får ont pga den bristande ergonomiska arbetsställningen jag har.Nu har jag svinont i axel, arm och händer, till och med fingrarna. Jag vet att det är kroppen som säger ifrån, att jag sitter för mycket vid en dator, hela dagarna faktiskt och som bloggare dessutom så blir det extra mycket dator för mig. Inte alls bra. Jag måste ställa mig upp mer och gå. Även när jag jobbar hemma tycker jag. Men hemma är det lättare att bara sitta fastklistrad vi en dator.

Jag skulle tränat idag men har så ont att jag inte vet hur jag ska orka lyfta en hantel och greppa som jag ska. Men jag ska ta och logga ut snart, från både jobb och blogg för att se om jag kan vila upp min kropp lite och träna när barnen somnar sen. Jag vet hur jag blir om jag inte tränar, dåligt humör och arg. Ingen vill ha mig arg i det här hemmet. :)

Hittade lite bilder här från barndommen också.. haha, iom att jag fyllde gammal nyss så påverkar det en mer än vad man tror. Snart fyller två barndomsvänner också år inom någon månad bara. Det hela fick mig att vilja se lite bilder från Dalen tiden, när vi bodde på Ekgården i Enskede Dalen och levde det bästa livet.

life_livet_latina_barndom

Ser inte ens ut att vara latina! Har hemanentat hår, dvs permanent fast som man gjorde hemma. 😛 Lånat en gammal vän Sara’s jacka och Tenpoint skor. De smala ögonbrynen, de överglänsiga läpparna 😀 😀

smile-at-life1.png


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig