VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

en dag på stranden…

Tack god Gud för denna härliga värme vi har upplevt den här helgen. Alltså på ett sätt blir man ledsen för man vet ju hur mycket skada planeten tar och har tagit för att det ens ska kunna uppstå en sånhär härlig tropisk värme och så pass tidigt och länge. Men jag är ändå så glad över det för jag älskar värmen och mår bäst i det här klimatet.

solar_beach_stranden_playa

Igår lördag var vi på Flatenbadet hela dagen. Först hade vi oturen att hamna under ett träd (vi sökte lite skugga) och det slutade med små larver på oss och på handdukarna. Äckligt!!
Sen flyttade vi och hade istället oturen att hamna vid en familj som hade med sig över 3 kassar från systemet och vinflaskor i väskan. Två barn i max ålder 8 år (den lilla 2 år ca)  och sen började karusellen…. Den ena dottern försvann, det tog 10 minuter för de att hitta henne. Pappan såg inte så oroad ut. Sen när de hittade henne så berättar han att ”igår var det den lilla som försvann”.. Ja att han inte bryr sig så mycket om barnen hade man redan förstått med en av de första meningarna ..

Först ölen och sen barnen

Ja det hade vi redan förstått.. det går knappt 20 minuter sen har de tappat bort den lilla och denna gång i vattnet. Hon var nära vattnet och sen försvann hon i flera minuter. Då såg man lite mer panik i mannen. Mamman var rätt borta hon med med tanke på att de båda drack. Så jävla oansvariga att jag bara satt och kokade där jag såg de. Efter några minuter hittade de flickan och sen var han så rasande att han även vid ett tillfälle drog den stora tjejen i håret vid pannan och sa åt henne att ”hålla käften”.  Under det där strandbesöket tappade de bort sina barn vid tre tillfällen, två större och en kort. Men å andra sidan satt de med ryggen emot vattnet mest hela tiden och drack sin öl och snackade med sina vänner..

Magen väder sig ut och in på mig när jag ser sånt. Jag mår bara illa, äcklad av föräldrar som kan sätta sina egna behov så starkt framför sina barns. En liten två åring och ska redan behöva ha sånt skit i sitt liv. Om en person är så ute bland folk hur är han då inte hemma bakom stängda dörrar?…..

gameover_broken_family


Annons

Kommentarer


  1. anonym 3 juni, 2018 on 19:26 Svara

    Hur kan dom vara så mitt sina barn. Vad ledsen jag blir. Har inte varit till flatenbadet sedan jag var tonåring. Regnar nu och det behövs. Men i morgon varmt igen. Härligt.

    • Admin 6 juni, 2018 on 20:51 Svara

      Anonym: Ja det undrar jag med, man blir arg, man blir ledsen, vidriga människor. Ha en fin dag. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig