VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Elektriskt

I samarbete med Lumo energi

Sedan vi flyttade in till bostadsrätten så jag har inte trivts till max så som jag trodde att jag skulle. Att ha en ”begagnad” bostadsrätt är inte något jag tycker om eftersom enligt min mening, så ska man antingen ha ett brett kontaktnät med personer som är typ elektriker, snickare, platssättare etc eller så ska man vara händig själv. Jag har och är varken det ena eller det andra. Och sedan vi flyttade in här så har vi fått smaka på kylan i ett hem och trasiga element.. Nä de var inte trasiga, det var något fel med bergvärmen helt enkelt men kontentan blev ändå att det va 16-17 grader kallt i hemmet och det var inte kul att sova! Som tur var så är allt fixat nu, för stunden i alla fall men i föreningen har vi börjat diskutera hur vi kan göra det hela bättre och nu när det är så dyrt med el också så blir det ännu viktigare att lösa det här på bästa sätt.

Sedan har det varit strul med elen också, jag hade valt ett bolag vid flytten men det kickade aldrig igång så nu sitter jag med något som jag fick tilldelat av Ellevio. Men fördelen med att vara bloggare är att man har kontakter på annat vis och får bra tips. Nu när jag fick tips om Lumo Energi som är ett mindre bolag men som har riktigt fin support och som är enkla att ha att göra med, så känner jag att inget kan gå fel. Med de större har det ofta varit strul och det är jag lite trött på.
Det jag gillar med Lumo är att de tar även kontakt med elnätet om det är så att man behöver hjälp med det, vilket jag just gör! Det är struligt att ha två olika bolag inom elen, att behöva ta kontakt med, så att de gör det enkelt för en är faktiskt Guld Värt numera i den här hetsiga världen.

belysning12.jpg

Ta vara på elen, tänk på planeten och allt vi gjort för att skada den bara för att vi vill ha det bra och lyxigt. Ta ditt ansvar du med, som medlem här på jorden.

God jul fina!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig