VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Du kan vända blad

morgon-goodmorning

Sover ni något på nätterna? Har ni bra luft hos er? Jag kan knappt sova längre, noll syre, så varmt.. Tröttheten är maxad nu.

God morgon 🌸

Jag vill inte få den här tisdagen att bli en dålig tisdag men jag har träningsvärk, är slutkörd med pollen att jag nästan undrar om jag håller på att bli sjuk?! och har påbörjat min kur med kortison igen som jag inte tycker om att ta (men måste för att klara av vardagen).

Men vet ni vad, när jag vaknar såhär och inte vill vara negativ redan på morgonen och förstöra min dag, så tvingar jag mig till att komma på bra saker med den här dagen. Så nu kör vi tänker jag, tre bra saker att vara tacksam för idag. Gör det du med, kommentera så peppar vi varandra.

 1. Att få ha en riktigt härlig värme i Sverige är stort, något att vara tacksam över (men även lite rädd). Att äntligen få 25 grader och 28 ibland, så som när jag var liten. Inte bara 20 grader och regn hela sommaren. Så tacksam över det ändå!
 2. Att trivas så bra med kollegorna. Vissa av de har blivit vänner, många av de skrattar jag med varje dag och jag vill verkligen in till kontoret bara för att få kramas, prata och vara med de. Det är otroligt att känna så, tacksam som attans!
 3. Att jag har två fina döttrar som är så söta som de är. De har blivit så stora och hjälper till så mycket nuförtiden, helt frivilligt. Jag är så tacksam att de har så fina egenskaper.

Nu hoppas jag på att få höra något fint från er också. Det gör så mycket, att bara få vända bladet själv, från negativt till gladare stämning. Det kommer att göra min dag bättre men även din också.

Influencer_blogg_bloggare

Kommer ihåg att jag fick en Bra Dag som bok, en bok att skriva positiva saker i, tacksamhet, varje dag. Så smart att ha en bok som tvingar dig till positiva tankar. Så att man inte fastnar i negativa cirklar.


Annons

Kommentarer


 1. anonym 18 juni, 2019 on 15:37 Svara

  Jag blir glad av bloggare som svarar när man skriver något 😉sedan älskar jag värmen och sommaren. Är ute mycket i naturen och vi har fin natur i sverige. Hav och sol är toppenhärligt.

  • ♡ Diana ♡ 18 juni, 2019 on 17:38 Svara

   Anonym: :) Jag svarar alltid så gott jag kan, ibland glömmer jag (jag är människa) och ibland är det mycket men jag tycker ni är superhärliga när ni kommenterar så självklart tar jag hand om mina läsare.😘

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig