VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Du frågar, jag svarar

Influencer_blogg_bloggare_lasar_fraga

Jag fick en fråga om hur det blev med mina barn, de skulle ha gått på fritids men det verkar som att de inte går. Och att man frågar i god tid för att kunna ge personalen semester efter antalet barn det finns…

Jag håller med om att det är trist om många anmäler att de ska ha sina barn på fritids men sen så kommer de inte. Men det finns något som heter ”livet” och när livet kommer emellan så blir det så helt enkelt. Det är inte så att man gör det med flit, för att jävlas med personalen eller något. Ibland vet man inte att barnen ska kunna få ledigt, jag räknar inte med någons hjälp med mina barn, utan löser allt själv. Men ibland så kommer min mor och överraskar med att hon kan ta de i några dagar och självklart väljer jag att de ska vara hemma med mormor än att gå på ett fritids. Nu handlade det bara om två dagar och idag är jag ju hemma sjuk så jag föredrar alla gånger, att ha mina barn hemma om jag kan. Min semester är slut, Eddies också, men tur i oturen att jag blev sjuk och samtidigt som min outförsägbara mamma överraskade. 

Jag förstår att det är jobbigt, irriterande när fler än 100 anmäler sig till fritids men så kommer bara 80- någonting. Det är orättvist mot personalen men samtidigt så ser deras liv och jobb ut såhär. Jobbar man med barn så tror jag att man får räkna med att många blir sjuka under semestern och inte kommer som planerat, andra fick oplanerat längre semester och så vidare. Att jobba med barn/människor är väldigt oförutsägbart.

Jag beklagar att du fick uppleva det på ditt jobb Sara W och hoppas att ni ändå fick en fin sommar i alla fall, kanske kan få sluta tidigt många dagar istället. :)

Ha nu en fin vecka och ta hand om er.  

bada_sommar_semester


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig