VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Don’t give up

God jul på er alla fina.

Jag har haft en sån härlig vila från bloggar och sociala medier. Jag är ledig från jobb också vilket gör att jag kan vara hemma med familj och verkligen njuta av all ledighet. Det är så härligt att ha sovmorgon, vakna när man vill, äta knäppa tider, träna när som helst och göra vad man känner för. Jag älskar ledigheter, men i all ärlighet så saknar jag rutinerna. Inte tidiga mornar och jobb men rutiner. Så jag behöver verkligen komma in i gamet igen.

inspiration.jpg

Jag hörde av en gammal vän häromdagen att hon flyttat och jisses vad sånt gör att det triggas något inom mig. Jag älskar att höra om folk som flyttar hur som helst, vart som helst. Inte riktigt så kanske men som tar sitt pick och pack och drar från centrum till söder och från söder till centrum..  Jag tycker såna människor inspirerar, stärker och visar många gånger oss vägar vi inte vågat ta.

Jag är den som tror på att människor runt omkring oss har något att lära oss. Varför vi träffar de, varför vi splittras, varför vi återfinner, etc. Allt som händer i våra liv är för en mening, är för att lära oss och visa oss något.

Jag blir triggad, sugen, inspirerad men frågan är om jag kommer våga göra något åt det. Jag har längtat så länge, jag vill från hela mitt hjärta. Men vart och när, det återstår att se. 2020 blir ett spännande år.

Du inspirerar mig S.

Gubbängen.png


Annons

Kommentarer


  1. Maria 1 januari, 2020 on 12:54 Svara

    Gott nytt år! 😊😇💃

    • ♡ Diana ♡ 6 januari, 2020 on 09:33 Svara

      Maria: Gott nytt år och god fortsättning till dig med :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig