VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Det jag ska hinna med

I samarbete med Lanapengardirekt.nu

God morgon finisar. Det är verkligen sommar nu och jag vet varken ut eller in dessa dagar. Jag vill sola, bada, men jag tycker samtidigt att det är varmt och jag har en hel del att göra egentligen. Jag måste åka och vaccinera barnen inför sommarresan, jag måste köpa deras baddräkter, solkräm och hattar, plus allt annat som behövs. Jag ska köpa present till lillans kompis som fyller år och jag måste börja packa resväskan så att vi har ett hum över hur det ser ut och hur mycket plats vi har. Jag vill faktiskt väldigt gärna boka en resa redan nu, så att den är klar och vi har något att se fram emot i augusti om det går. Men jisses, ni hör hur mycket det är just nu. Och jag som inte ska ta på mig mer än vad jag typ klarar av, men det här är iof roliga saker att ta på sig. :)

Försöker fortfarande hitta min stil i sommarvärmen, träningskläder, finkläder, shorts, klänning, finbyxa? Alltså det är inte lätt att hitta men här är något av allt. 😉 Tänk att kunna ha en massa olika stiler i sin garderob, men då skulle man behöva ta ett smslån utan uc som det finns att ta om man måste. Jag undviker de gärna men det är en bra nödlösning om det nu måstes.

Nu blir det en till kaffe, lite solning och sen träna innan jag säckar ihop för mycket. Man blir otroligt trött av solen.

 

1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9. / 10. / 11. / 12. / 13. / 14. / 15. / 16. / 17. / 18. / 19. / 20. / 21. / 22.


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig