VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Den vackra och den snygge

Vad gott det va att äta middag och vad härligt det är att kunna prata med sin man om allt. Vi är så lika och på samma sida när det gäller det mesta. Vi är så överens om bostäderna och får se hur det kommer att gå helt enkelt. Vi ska höra med en bank imorgon och sen vill vi gärna testa med en annan bank oxå, för att se vilken som kan ge oss det bästa resultatet. Sen är grannen otroligt generös och är villig att ge oss sin bostad till ett enormt bra pris utan budgivning! Han vill bara flytta. Så håll nu tummarna för oss!! Nästan vårt drömboende i vårt drömområde till ett ganska drömpris. =)

Nu ska vi plocka undan lite här hemma efter vår ganska stökiga dotter. Sen vill jag se lite av kvällens film som är med vackra Catherine Zeta-Jones och sexiga George Clooney.

I alla fall så tänkte jag ge upp datorn och internet för idag. Min kropp värker enormt mycket och det är knappt att jag kan röra mig faktiskt, så jag ska krypa ner i soffan ett tag innan jag fortsätter krya ner i säng. Den här måndagen har vart jätte härlig hur som helst.

Godnatt sötnosar♥


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig