VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

De feta listorna!

I samarbete med happy-day. se

Ny månad och snart slut på året. Hur har ditt år varit hittills? Jag har hunnit med så galet mycket att jag knappt hinner reflektera det själv. Men det känns bra, jag är redo att släppa taget om 2021 eftersom jag verkligen njöt av det och gjorde allt jag skulle göra. Det är jag mycket tacksam för.

Året som kommer ska få bjuda på andra spännande aktiviteter och mål men det får vänta tills dess. Nu njuter jag fortfarande av de här två sista månaderna som är kvar. Snart fyller jag år och snart är det jul också.
Barnen har redan börjar med sina önskelistor inför julen 😀 Jag ser hur de växer och växer (listorna alltså) från dag till dag. Blir nästan lite rädd över vad det står på de listorna men det kommer vi nog lösa fint.

 

santas-list-ga0b52db05_1280

Det här året SKA jag hinna köpa allt redan i november och början av december, jag vägrar vänta som jag gjort hittills, till sista minuten. Slut på stressen.

Har ni börjat tänka på julbanorna? Har ni hunnit börja med inköpen redan eller börjat med era listor?

Mitt tips till er som inte vet vad ni ska köpa för något vill jag gärna trycka på hur bra en härlig jul-upplevelse är. Det kan vara att ge bort kärleksspel till sin älskade.

Parspel - Nu Snackar Vi Kärlek

Spa och massage upplevelser till sin mor, barn eller sig själv för den delen.

Saltspa

Eller varför inte en romantisk och härlig middag till din familjemedlem. Det finns så mycket att välja bland att man tillslut vill ge bort alla möjliga upplevelser till hela familjen.
Tryggheten med dessa upplevelser, är att de är giltiga i tre år och levereras direkt till personen om man inte kan ses, eller via mail om man är ute i sista sekund ändå.

Champagneprovning

Har du tips och idéer, dela gärna med dig bland kommentarerna. 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig