VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Dags för en ny beställning

Post contains adlinks

Sitter just nu framför datorn för att se om jag kan göra en beställning på min hudvård och kanske få hem lite bra produkter. Jag beställer allt från min hudvårdterapeut och litar ganska blint på de om vad som är bäst för mig. Jag har ju acnehud, med ärr och acne som blommar upp då och då. Sen att jag har åldern inne för att börja tänka botox och bra hudvård är också något relevant haha. Nä nu ska väl jag inte ta för mycket för så är det inte heller, jag kommer från unga gener men ändå, man börjar se tecken! 😆

Nu hoppas jag på att inte behöva använda så mycket smink om man bara kunde få lite färg på sig. Jag tycker om att ha färg på kinderna, bra concealer och mascara. Sen att ha en bra fixer som fixerar ens face lite 😉

 

1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6.

Men jag tänker jobba stenhårt på en snabb bränna som med hjälp av BUS produkter och riktig sol ska dyka upp väldigt snart. Min kropp skriker efter sol och fräschheten som uppstår.

Jaja, nu har min svärfar varit här på besök, min pappa har hjälpt han med lite pappersarbete. Det är alltid lika mysigt att ha svärfar här, humorn och energin är alltid på topp. Han har stora planer för sin framtid och det gläder mig att se han må lite bättre på ytan i alla fall. Att bli änkling är inget man väljer utan måste lära sig att leva med. Att förlora livspartnern och den trygghet att alltid ha någon att dela sin vardag med. Min fina svärfar, jag önskar honom det bästa i livet, det gör jag.

Snart kommer familjen hem, Eddie skjutsar hem sin far och barnen är ute och leker men när de kommer hem ska vi se till att mysa ordentligt. Känns inte som att jag har hunnit krama om mina barn ordentligt idag. Varje dag ska vi kramas, mysa och pussar. Mina älskade barn.


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig