VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Dags att stå på egna ben

traning trott vardag fitnessliv

bild från 2016

Okej idag är det måndag, nya möjligheter och nytt kapitel. Det här känns lite läskigt men jag har gett mig fan på att sluta skänka bort mina pengar till MammaFitness nu. Jag är less och trött på att ge bort pengar utan 100% ansträngning från min sida. Jag behöver mer disciplin och struktur gällande kosten och det vet jag. Jag vet vad jag behöver förbättra men ändå gör jag inte det, då är det inte värt pengarna.

Men nu har jag bunkrat upp med ca 7 olika träningsscheman. Dvs 1 schema är för en hel vecka och det schemat kör man i ca 5-6 veckor. Sen byter man till ett annat schema, så med andra ord så har jag ca 42 veckors träningsschema, nästan ett helt år. Hänger ni med. Jag har ingen ursäkt när det kommer till träning, för jag brukar ofta säga att jag inte vet hur man ska träna, vad jag ska träna och hur jag ska lägga upp schemat. Men nu har jag flera som är redo, klara, att bara köra.

I

Nu är det bara kosten som jag behöver få i schack. Jag måste vara mer konsekvent vilket är det svåraste för mig. Men inte bara det, jag har inte lärt känna kvantiteten jag bör ha än. Hur mycket av allt? Styrketränar man så behöver man äta mycket för att kroppen ska börja förbränna FETT och inte muskler. Så det gäller seriöst att äta rätt, på allvar, det är inte bara att säga ”ät tills du är mätt och svårare än så är det inte..” nej nej, allt har en mening. Men det ska nog gå att fixa det med.
Lifesum! Its for free. Någon som testat? Funkar det?

IDAG KÖR JAG IGÅNG, PLEASE WISH MY LUCK
Kost och träning på egen hand, test månad 13 november till den 13 december.

måbra_vikt_traning_workhard

Bild från i somras ungefär


Annons

Kommentarer


  1. anonym 13 november, 2017 on 18:27 Svara

    Lycka till och kämpa på kram.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig