VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Dags att bli framgångsrik

Innehåller adlinks

God morgon på er denna tisdag! Jag har varit uppe sedan 5:30!! Galet men jag är uppe och redo för den här dagen. Jag hinner med så mycket mer nu när jag går upp lite lite tidigare än vanligt. Kan ju hinna läsa, dricka kaffe i lugn och ro, jobba, blogga, allt innan familjen hunnit upp. Det är väldigt härligt att vara igång med läsningen igen, att ha tid (ta sig tid) att läsa, är något jag saknat väldigt mycket. Nu när jag fick hem Morgonpigg (Hur framgångsrika människor börjar sin dag, finns att köpa här) så inser jag att det gäller bara att ta upp boken, ge det några sidor och sen räcker det. Man behöver inte gräva ner sig i 1-2 timmars läsning, för den tiden har jag verkligen inte att prioritera på läsning. Men att ge det ca 30 minuter varje dag, det har jag. Går till och med upp lite tidigare (precis som boken säger) för att hinna med lite extra på morgonen och ”förlänga” dagen.

En av de saker som fångade mig är hur positiv den är, sånt som peppar och motiverar till att kämpa för det man vill ha, det gillar jag.

..om du kan hitta alla anledningar till varför det är omöjligt då har du redan gjort ditt val och bestämt ditt öde.

Så sant, så sant. Många gånger är jag en sån person som hittar alla anledningar till varför jag inte kan göra något, till varför jag inte kommer att lyckas och kommer inte kunna fullfölja min plan/önskan. Men då har jag lagt ner mer energi på att se varför och hur jag kan misslyckas än att lägga ner den tiden på att se hur jag kan göra för att lyckas. Undra varför man är så?

hjarta_love_karlek_acceptans_

Det är en vanesak att ställa om sig mentalt. Det är en vana man har, kanske skyddsmekanism att alltid tänka ”tänk om” eller ” det kommer säkert att bli såhär…” Men lägg det åt sidan nästa gång och tänk om planen funkar, tänk om du visualiserar istället att det går hem hela vägen, att du lyckas, att du klarar det, hur skulle du må och känna dig då? Fokusera mer på det, hur kan du lyckas, hur kan du göra, vad behöver du ändra?

Jag vet att jag ska ställa klockan bara pyttelite tidigare för jag går redan upp tidigt och sen börja slipa lite på mina önskemål i livet, vad jag vill åstadkomma, vad jag önskar, vad är mina drömmar. Sen ska jag leva livet som jag drömmer om  och inte bara drömma mitt liv hela tiden.

livet_life_love


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig