VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Dags att agera

This post contains adlinks from Adviral

Idag eller imorse så blev jag rätt så arg faktiskt. Att det alltid ska vara samma problem med mig och mina kläder. Varför är det så? Så snart temperaturen höjs och värmen kommer över Svealand så är jag där och kruxar varje morgon (eller kväll) med vad jag ska ha på mig, med vad som passar mig och vad jag kan ha till jobbet och inte. Jag vill gå i minimala kläder pga värmen men det lämpar sig inte såklart. Jag vill ändå inte visa för mycket ben eller armar men ändå är det ju varmt. Jag vill inte ha för gamla saker men ändå har jag inte varit och handlar nya sommarkläder på otroligt länge för jag vägrar köpa ny garderob… suck.

Ja nu kom ju värmen och jag behöver verkligen ha något fint till jobbet. Så nu får jag skärpa mig, 5e året på raken med samma plagg, då är det dags att förnya sommargarderoben för Guds skull. Jag har några ideér på vad jag vill bära men frågan är om jag passar i det så jag ska ta mig ner en regnig dag på lunchen, till butikerna här på jobbet. Ska prova lite kläder och se vad jag kan passa i. Klänning med en fin kofta? Jag brukar inte ha klänningar, brukar inte gilla att visa ben men någon gång får man väl ta och skärpa sig eller?

 

Klänning / Sandal / Väska / Hatt / Solglasögon / Nagellack / Armband

 

Sen tänkte jag på att inför sommaren och mer inför semester faktiskt så behöver man ju fina väskor. En för kvällen på semestern, en strand och en shoppingväska. Man kan väl inte ha för många väskor eller kan man det? 😉

 

Väska nr 2 eller nr 8  är en sån fins semesterväskor som är tillräckligt stors för det lilla man har  med sig på dagen när man strosar omkring på fina kajer eller bland restauranger med en fin lång sarongklänning omkring i Spaniens gator typ. :) Jag älskar Spanien, Mallorca, Alcudia, Alicante, vad det än är så är det fint. Det är mitt närmsta Latinamerika man kan komma och lite smärtar det mig att vi inte ska besöka Spaniens stränder i år. Men vi får ändå en Colombia resa. Men jag vet att jag kommer att sakna playan och stranden.

 

1. Quiltad handväska i leopard 199:- HÄR / 2. Flätad väska 249:- HÄR / 3. Axelremsväska med kedja 199:- HÄR / 4. Oval midjeväska 249:- HÄR / 5. Pouch i djurskinnsmönster 149:- HÄR / 6. Reptilmönstrad väska 249:- HÄR / 7. Handväska med gulddetaljer 199:- HÄR / 8. Flätad shopper 299:- HÄR


Annons

Kommentarer


 1. Pia Widlund 22 maj, 2019 on 16:35 Svara

  Väskor kan man aldrig få för många av!!!

  • ♡ Diana ♡ 22 maj, 2019 on 21:14 Svara

   Pia- Eller hur!! Man kan inte ha för många. 😀

 2. anonym 22 maj, 2019 on 16:59 Svara

  Jag har alltid klänning eller kjol men inget mini. Så visst kan man vissa benen lagom mycket.

  • ♡ Diana ♡ 23 maj, 2019 on 20:14 Svara

   Anonym: jag önskar att jag passade i långa kjolar, men jag är fört kort tror jag. Jag älskar byxor. :)

 3. anonym 23 maj, 2019 on 18:10 Svara

  Att du inte svarar när man skriver. Konstigt??

  • ♡ Diana ♡ 23 maj, 2019 on 20:12 Svara

   Anonym: Jag har varit rätt så stressad och har mycket att komma ihåg nuförtiden så jag har inte hunnit lika mycket som jag gjorde förr. Barnen är större och kräver mer tid, jag gör mitt bästa med att hinna med allt. :)

 4. anonym 27 maj, 2019 on 19:19 Svara

  Ok då förstår jag ha en härlig sommar.

  • ♡ Diana ♡ 27 maj, 2019 on 19:39 Svara

   Anonym: Tack detsamma fina du. :) Hoppas det kommer någon sommarvärme bara.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig