VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Dagens träning med jobbet

Omg vad härligt det var att köra med jobbet idag! Jag tränade ju med jobbet för första gången, ångrar det inte för en sekund. Det blev cirkelpass med ca 14 övningar x 4 varv. God Damn vad jobbigt men ashärligt. Mådde så illa efteråt att jag trodde jag skulle kräkas men klarade mig fint i alla fall.

Bildresultat för cirkelpass

Nu fick jag blodad tand eller vad det heter och vill bara köra mer och mer. Men det är inte fören på torsdag vi kör igen. Imorgon tisdag ska jag dock köra med egen pt på gymmet, första gången. Ser så fram emot det här!

Nu ska jag ta en te med lite ingefära för att hålla immunförsvaret uppe och sen ska jag försöka komma i säng ganska tidigt för natten var hemsk med lillan. Fick sova i hennes säng och varje gång jag skulle upp för att gå tillbaka till min egna säng så vaknade hon till. Så kroppen är krokig, tröttheten är enorm.

traning workout fitness mammaliv


Annons

Kommentarer


  1. Beata 20 mars, 2017 on 21:10 Svara

    Bra jobbat!!! Va kul att du ”vågade” testa något nytt! Bra kämpat!

    • Diana - "La madre" 20 mars, 2017 on 21:44 Svara

      Beata: åååå tack 😀 😀 Ja jag är så stolt över mig själv, hahaha, alltså största fegisen ever vågade. 😀 Det är stort. Tack snälla du. Hur har det gått med din träning? Jogga? Kanske för kallt fortfarande, det liksom snöade idag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig