VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Dagens goda

Ibland har Cloetta ett sånt flyt när de skickar ut de där underbara bloggpaketen. Right on time inför helgen!
Som Cloetta bloggnätverkstestare så får jag hem lite paket då och då med nyheter på vad som komma skall där ute i butikerna. Denna gång blev det ett litet mindre paket och kanske lika bra med tanke på att mycket jag kämpar med träningen. :) Fast när man är sjuk så vill man ju mer än något ha onyttigheter. 😛

godis-familjeliv-livet

Den här gången var nyheterna väldigt inriktade till barn kände jag. Det var inte mycket som passade mig hehe.

DentaFresh Kids från Läkerol i två smaker, Päron och Jordgubb. Smidiga tabletter att ta efter maten för att hjälpa tänderna att motverka karies och plack, samt stoppar syraangrepp. Två efter varje målditd och tro mig, de säger inte nej. :)

Läkerol Apple Elderflower var som gjort för mig denna vecka. Jag har ju ont i halsen och de får halsen att svalna till lite. Uppfriskande pastiller som har en god smak. Sockerfri såklart! 😉

Cloettas Plopp Popcorn, alltså jag var skeptisk. Det låter ju inte gott tycker jag. Men efter en liten försiktig tugga så slank resten ner så snabbt att Eddie knappt hann smaka något 😀 Den var alltså god, jag tycker om smaken av sött och salt på samma gång.

Malaco ABC smågodis i form av bokstäver, rätt skoj, fruktiga och inte så söta faktiskt. Jag tänkte bygga ett ord med bokstäverna men småhänder var framme mellan fotograferingarna så jag hann inte skriva något.

samarbete-toppblogg-kids


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig