VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Dagens fundering

Hej på er finisar!

Det va ett tag sen men jag kan inte låta bli att kika in här då och då eftersom bloggen lever vidare så pass mycket som den gör. Samarbeten kommer fortfarande inte och det är svårt att stänga ner en extra inkomstkälla.

Hur har ni det nu i Corona tider?
Själv jobbar jag hemifrån och tur är väl det, att jag kan det.

En fundering jag har idag, hur gör folk som har barn i 10 års ålder på kvällarna? Jag menar, de är ju vakna längre tid och det gör att man inte riktigt kan se på en vuxenfilm som actionfilm tex. De dödar, det blöder, det är inget som är barnvänligt helt enkelt, så hur gör ni med er tid då?

Hittills har vi alltid varit så bortskämda att jag kunnat lägga barnen 20:00 på helgerna och sen hinner jag alltid kolla på en film i lugn och ro. Men nu är ju tjejerna äldre och stannar uppe till senare, vilket gör att jag inte alls hinner få den där tiden för film, för jag är slut kl 22:00 och orkar inte vara vaken till 24:00 på natten.

Det var länge sen jag fick se en bra film på kvällen. Har just kollat klart på Narcos Mexico. :) Det är min typ av film.

Jo förresten, det ser ut som att jag hittat en lägenhet nu. :) Det blir i området men inget är klart än, väntar på svar och sen är det bara börja packa 😀  om allt går som jag vill. Tjejerna byter alltså inte skola, vänner, inget alls, bara hem.

Ha en trevlig dag.

Altan-Husliv


Kommentarer


  1. Anonym 2 april, 2020 on 19:32 Svara

    Hej. Ja värmen tycks inte vilja komma. Just nu regn ute. Vad lite folk det är ute och handlar. Affärerna måste gå back massor. Jag hoppas att det snart kommer ett vaccin. Jag tror det. Nu på Ica har dom sätt upp skydd vid kassorna och markerat på golv så man håller avstånd. Jag känner ingen som blivit smittad. Jag hoppas ni får hålla er friska. kram. 😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig