VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kontakt med bloggaren:

 

Jag som bloggar heter Diana och har en passion för att blogga, skriva varje dag. Jag är helt beroende av mitt skrivande och måste få skriva minst ett inlägg per dag.
Jag är gift med min latino man som kallas för ”mannen” eller E här på bloggen. Vi har två söta busfrön tillsammans som kallas ”storasyster” och ”lillasyster” och är vad man kallar pseudotvillingar. Dvs tätt inpå födda. Det skiljer 16 månader mellan tjejerna och det har gett mig många heltokiga dagar fulla av bristande tålamod och nätter fulla av tandgnissling pga stress. Men varje månad blir lättare och nu några år senare så känns allt mer i schack. 😉

jag selfie glad lycklig

Bloggen handlar om familjelivet, vardagspussel och en massa åsikter och tankar. Bloggen innehåller mycket ärlighet som kan svida, men falskhet är inte min starka sida så man får stå ut. Livet är för kort för att sitta och fejka det och låtsas vara någon man inte är. Jag lever varje dag med att försöka ändra ett negativt tänkande till ett mer positivttänk och en arg vardag till en mer tacksam och ödmjuk sådan.

Sen kommer det finnas en hel del ytligt också, så som ett kämpande med att skaka av mig dom efterhängsna gravidkilon som så gärna hänger kvar! Jag gick upp 35 kg i mina graviditeter och dom ska bort, jag ska ner till mitt vanliga jag.  Så träning, skönhet, hus och hem, familj, produkter och mode, är vad ni kommer att läsa om här.

Lite mål under livets gång: 

 • Bli av med extrakilon
 • Välja mellan radhus och lägenhet och gamla området..
 • resa mer med familjen

Huvudämnen: Träning, familjeliv och vardag/lifestyle

Kommentarer


 1. Margarete 7 november, 2014 on 21:59 Svara

  Hej – kul att Kalle (från Vendre) och jag fastnade på bild.

  Ha en fortsatt härlig helg/Margarete

 2. Tony 2 oktober, 2017 on 14:24 Svara

  Vill tipsa dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig