VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Coffee Zero

kaffe.jpg

samarbete lamadre blogg alltforforaldrar bloggportal sponsrad inlagg bloggare

Det finns så galet mycket som är för att gå ner i vikt och minska sötsuget. Och jag tror väl på sakerna sisådär, jag tar det mesta med en nypa salt och ser det för vad det är. Jag kan tycka att det är viktigt att komma ihåg att oavsett vilket medel du tar dig ann för att gå ner i vikt tex, så handlar allt om att göra det med måtta och att ha motion samt rätt kost inblandat. Det går inte att tro att saker är mirakelprodukter som gör jobbet själv, det finns det inte. Du måste jobba för det och det är bra det, för då kanske man får mer respekt för det du åstadkommer sen.

Hur som helst så fick jag tips om ett nytt kaffe, Coffee Zero, som kommit ut. Ett kaffe som innehåller extrakt från gröna kaffebönor (det är alltså inte samma sak som vanliga bruna kaffebönor!) som är ett av de ingredienser som man brukar använda i olika produkter som hjälp för att öka ämnesomsättningen och förbränning. Sen innehåller kaffet även organiskt krom som är ett hjälpmedel för kroppen, krom bidrar till omsättningen av makronäringsämnen (kolhydrater, fett och proteiner) och hjälper kroppen att hålla blodsockret på en normal nivå. Det gör att du kan lättare motstå sötsaker eftersom suget inte uppstår på samma sätt som när blodsockernivån är låg.

Det är alltså inga hokuspokus grejer utan vanlig hederlig kosttillskott och olika ämnen som kan lika gärna finnas i maten (som krom tex) men som vi kanske inte får i oss varje dag och i rätt mängd. Så med lite hjälp på vägen av ett gott och nyttigt kaffe som man ersätter sitt vanliga kaffe med, så får du den hjälpen på vägen. Svårare än så är det inte. Lätt, gott och nyttigt. Sen får ni inte glömma att kombinera detta med motion samt en bra kost och en vilja att nå sina mål oavsett vilka de är. Det går inte att dricka kaffet varje dag och äta kakor till kaffet och tro att det ska få dig att tappa kilon, få mer muskler eller vad du nu än har för mål. 😉

suddig_bild_kaffe_morgon2

 

kost_halsa_coffee


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig