VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Bygga bränna

workselfie-mama

God morgon babes, bilden ovan är från firmafesten, alltså när vi hade personalfest. 😉 Fin va? Jag är så förälskad i mina skjortor från Zara. De är jättefina, min smak verkligen men så jädrans dyra. Onödigt dyra men fine, jag gjorde det här undantaget. Eller min man va fin och köpte de till mig om jag ska vara ärlig.

Det är tisdag och det innebär myslunch med Millis. Det här hade varit den sista lunchen med henne på det här viset, sen är det lunch varje dag och arbete också. Hon ska äntligen komma tillbaka till oss, lite sakta men säkert. Jag hoppas verkligen att hon kan hålla ut med oss länge länge nu, har verkligen saknat henne. Men idag är jag hemma och vabbar för lillan som skadat benet. Vet inte vad det kan vara men hon haltar för fullt här och måste ha sträckt något igår på picknicken, hon spelade brännboll och fotboll. Så jag blir hemma den varmaste dagen det här året.. 24 grader idag.

Äsch jag kan smita ut på altanen på lunchen lite och sola, känna solen på mig, njuta lite. Så jag hoppas på att få mer sol och hinna få lite färg på luncherna. Jag kommer ihåg förra året eller var det 2017?,  jag hann bygga på en rejäl bränna redan innan semestern. Bästa! ↓

husliv_radhus_home


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig