VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bud med Önskebullar!

Alltså alla dessa härliga bud man får som bloggare och alla erbjudanden. Igår kom ett härligt bud som kan göra skillnad där ute också, inte bara för mig själv utan även för andra. Som det här budet tex. 

Plötsligt kommer en Ryskaposten bil utanför hemmet, barnen blir glada för dom vet att det innebär nått skoj. Dom hoppas på pyssel 😉 och jag trodde det var en stor kartong med en tröja eller nått (set ut som en klädkartong).

bloggliv

 

När jag öppnar kartongen möts jag av en härlig julig doft. Mums!  Det var 6 stora stjärnlussebullar, vem älskar inte lussebullar. Men varför jag gillar det här budet extra mycket, är för att det ger mig möjlighet att informera er om Önskebullarna! 

Varje år spenderar svenskar tiotals miljarder på julklappar och varje år säljs miljontals lussebullar. Bonjour har valt i samarbete med Min Stora Dag (en stiftelse som uppfyller sjuka barns önskan), att göra lussebullar i julens anda, i form av Önskebullar. En Önskebulle är en saffransbulle som är formad som stjärnan i Min Stora Dag välkända logotyp. För varje Önskebulle som säljs går 1 kr oavkortat till att uppfylla sjuka barns önskningar med stiftelsen Min Stora Dag. 

Bonjour har nu tillsammans med Min Stora Dag, tagit fram en leksakskatalog, en Önskekatalog, som uppfyller sjuka barns drömmar. I den kan man läsa om bland annat Emmas, Vilhelms, Nahids och några andra barns önskningar och hur du kan bidra till att dom går i uppfyllelse.

Så bidra och stöd kampanjen genom att köpa och äta en massa Önskebullar så barnen kan sin näst högsta önskan uppfylld! 

julklapp bullar bonjour min stora dag

 

Nu kan även du vara med och delta och stödja kampanjen! Det är inte så svårt heller. Tips:

  • Lussebullar kommer du ju ändå att köpa, så passa på att köpa en Önskebulle eller två.

  • Dela på Facebook, Instagram, Twitter eller din blogg, berätta om inlägget, om Önskebullen om barnen. DELA! #Önskebullen

 

Önskebullarna kommer att säljas i butik under november månad och över hela landet: finns bland annat på Ica, Coop, Pressbyrån och 7-eleven! 

 

bloggliv samarbete

 

Hann knappt ta klart bilderna innan barnen redan hade roffsat åt sig några och börjat smaska på alla. 😀

min stora dag


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig