VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bra Energi!

 

I samarbete med Lumo Energi

Vi har det riktigt bra här i Spanien och nu har vi fullt upp med affärer här också. Nyss köpte vi ju i Sverige och nu är det dags att sälja vår lägenhet i Spanien och försöka köpa något annat här. Egentligen vill jag typ inte sälja min bostad här i Spanien, jag älskar vår söta lilla lägenhet som är så central och nära till allt. Vi har gångavstånd 7 minuter till stranden, vi har alla restauranger och café/barer här nedanför oss men som sagt, vad vi är ute efter är något annat nu i efterhand. Det är svårt att hitta det man söker för vi vill ha det ena tillsammans med det andra.. Mycket affärer detta år.

Då och då glömmer jag att vi ens köpt något i Sverige men blir påmind av olika firmor som hör av sig och påminner mig om att göra en bra deal med internet, elen, hemstäd, persienner etc. Det fick mig att haja till rejält faktiskt, vi har inte ens hunnit kolla på ett bra elbolag i Sverige. Fick höra lite om Lumo Energi som ska vara ett bra bolag och ska kolla upp så snart jag kommer tillbaka. Jag gillar bolag som inte har tusen avgifter och som dessutom har miljötänk! Det är så viktigt att ha det i allt man gör nu för tiden tycker jag, för om vi inte bryr oss om naturen, vem ska då göra det och vad lämnar vi då för planet till våra barn? De erbjuder miljösnällt elavtal med förnybar energi som 100 % vindkraft eller fossilfri Klimatmix – naturen tackar!

Här i Spanien har vi solpaneler, det är dock inget vi valt själva utan det är föreningen som valt det och nu när jag tänker efter så tror jag att vi har det också, vissa av oss även i Sverige. Men det får bli något jag tar tag i sen när jag kommer hem. En del av mig längtar eftersom vi har en målare som är där och fixar så fint hemma. Men en annan del vill stanna här så länge jag bara kan, till sensommar, till och med jobba här. Det här är livet, att bara ta det lugnt, njuta av allt det enkla man har här. Nära till strand, nära till kontor, nära till allt möjligt. Det här är livet. Jag blir så lugn och avslappnad när jag är här. Undra varför man inte kan få samma lugn i Sverige. Så fort man tänker på att komma tillbaka så är det stressrelaterat av någon anledning. Jag menar vi har ju tvätt och matlagnings ansvar även här i Spanien men det är ändå så mycket enklare med allt. Jaja, nu är det som det är, vi har ännu kvar några dagar. :)

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig