VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Börjar bli oroad

Den här helgen har varit fin men ändå oroande. Jag måste säga att jag inte gillar att oroa mig för barnen i onödan, fören jag vet vad det kan vara. För jag tycker att det är lite som att sitta och googla upp symptom och sjukdomar, det slutar alltid illa! Men nu har det pågått för länge, så då börjar tankarna ränna runt där uppe i huvudet.

Lillan har haft ont i huvudet i över en vecka nu, varje dag har hon kommit hem och sagt att hon har ont i huvudet. Inget har hjälpt, varken Alvedon, vatten eller att bara vila. Den är där mest hela tiden men hon har ändå orkat leka, äta och inte varit ljuskänslig. Hon har sovit, kissat och fungerat rätt normalt. Humöret/beteendet har varit det samma men i söndags förändrades mycket av det ovannämnda.

Kiana-latina-colombia-karlek

I söndags så orkade hon inte springa omkring lika mycket längre, hon åt inte så bra, hon drack dock vatten bra, men humöret var sämre, dåligt humör, lite argare, lite mer irriterad, tyst och aningen blek med svarta ringa under ögonen.

Nu är jag orolig.
Jag vill till en läkare och gärna så snart som möjligt.

lafamilia-toppblogg-latina-home-style


Annons

Kommentarer


 1. Nina green 11 februari, 2019 on 14:39 Svara

  Funderat att kolla synen på henne? Varför hon. Har ändrat beteende mot slutet här är för att huvudvärken har börjat ta över. Det är jobbigt att ständigt ha värk i huvudet.

  • ♡ Diana ♡ 11 februari, 2019 on 14:50 Svara

   Nina: Ja jag hoppas att det bara är smärtan som gör att hon börjar bli annorlunda, men det är något med henne som börjar kännas konstigt. :( Vi fick en tid till imorgon på morgonen.
   Ja synen har vi funderat på men Kiana har konstant huvudvärk, även på morgonen och då är det nog inte syn längre. Annars hade hon varit nästintill blind haha, usch, inget att skoja om. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig